Atât s-a putut! HC Zalău a pierdut la zece goluri duelul cu CSM Bucureşti

În faţa unei săli arhipline, HC Zalău a încercat să se ridice cât mai mult la nivelul campioanei CSM Bucureşti, adversar pe care l-a întâlnit miercuri dimineaţa, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Prima parte a fost una destul de echilibrată, la finalul căreia, „tigroaicele” au intrat la cabine cu avantaj de patru goluri, 15 – 11. În repriza secundă, apărarea Zalăului nu a mai funcţionat la fel de bine, iar în atac s-a ratat mai mult decât în prima parte, chiar şi patru aruncări de la şapte metri. CSM Bucureşti, o echipă cu jucătoare mult mai valoroase, a ştiut să profite de fiecare eroare a Zalăului, distanţându-se la zece goluri până la final, 31 – 21.

O parte din publicul zălăuan spera să o vadă „la muncă” şi pe Cristina Neagu, dar aceasta a fost ţinută pe bancă de Adi Vasile pe tot parcursul meciului, deşi, la începutul acestei luni, interul CSM-ului a anunţat că şi-a revenit după accidentarea care a ţinut-o timp de două luni departe de semicerc.

„Singurul lucru de care sunt mulţumit astăzi este spectacolul oferit publicului din sală, care a venit şi de această dată în număr foarte mare. Am întâlnit o echipă foarte bună. CSM-ul trebuia să joace foarte prost, iar noi, fără greşeală, pentru a obţine un rezultat bun. Avem unele jucătoare care fac doar act de prezenţă şi sunt mult sub nivelul dorit. Deocamdată, atâta putem. Mă bucur că publicul a umplut sala şi astăzi, unii au rămas chiar pe dinafară din ce am înţeles, dar, aceasta este capacitatea sălii şi trebuie să ne conformăm”, a declarat Gheorghe Tadici.

„Cred că a fost un meci frumos, iar atmosfera a fost, ca de fiecare dată, una frumoasă, cu sala plină. A fost un meci de luptă şi de angajament, aşa cum era de aşteptat, dar la un moment dat, s-a văzut diferenţa de valoare. Recunosc că la Zalău nu sunt meciuri uşoare şi trebuie să le gestionăm bine de fiecare dată”, a afirmat, de cealaltă parte, Adi Vasile, antrenorul CSM-ului.

Publicul zălăuan nu a părăsit sala după fluierul final, iar o parte dintre spectatori au coborât din tribune, pentru a dansa Hora Unirii alături de handbalistele de la Zalău şi de cele de la CSM Bucureşti, sărbătorind astfel şi pe semicerc Ziua Unirii Principatelor Române.

Marius Morar

2 Thoughts to “Atât s-a putut! HC Zalău a pierdut la zece goluri duelul cu CSM Bucureşti”

  1. […] În faţa unei săli arhipline, HC Zalău a încercat să se ridice cât mai mult la nivelul campioanei CSM Bucureşti, adversar pe care l-a întâlnit miercuri dimineaţa, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Prima parte a fost una destul de echilibrată, la finalul căreia, „tigroaicele” au intrat la cabine cu avantaj de patru goluri, 15 – 11. În repriza secundă, apărarea Zalăului nu a mai funcţionat la fel de bine, iar în atac s-a ratat mai mult decât în prima parte, chiar şi patru aruncări de la şapte metri. CSM Bucureşti,… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Tadiciule la pauza cacoveanu i-a dat Andreei Bujor o sticla, probabil cu apa. Așa trădare foarte rar întâlnești!

Leave a Comment